I stugannn.

Nu har vi varit i stugan, Sandra är fortfarande där och det var riktigt kul och riktigt varmt! :) Vi har paddlat, rott, badat, håvat fisk, fikat, fotat, solat & haft kul! :D Mer finns nog inte att berätta, jag låter bilderna prata för sig själva. :) /Ellen






Ellen dag.

Goddag, eller kankse godmorgon för vissa av er :). Idag ska jag vara med Ellen, vi ska typ fara till min stuga, och ikväll ska iaf jag och Ellen sova i hennes båt, och kanske Tina :). Nej nu ska jag göra mig i ordning och sedan ringa Ellen, Hejdå. / Sandra

Heej.

Hejhej, vet inte riktigt vad jag ska skriva har skrivit allt jag har gjort idag, på min blogg. www.seandra.blogg.se . Har ingenaning om vad Ellen gör idag. Hon har ju inte skrivit något i bloggen :/, men hon kanske skriver senare. Nu har projekt runway så jag ska gå och kolla på det. Hejdå:).

Tjejkväll

Hejhej, Igår hade jag Tina och Emma tjejkväll, vi hade ansiktsmask såg på film åt godis m.m :)! Emma hade med sig kameran men när hon skulle ta ett kort så dog batteriet :(. Aja det är sånnt som händer. Ellen var ju med några igår och tältade, vet inte vad dom gjorde så det får hon skriva om själv isåfall :).  Nu ska jag kolla på bloggkoll och sen har jag ingenaning om vad jag ska göra, ska försöka blogga mer senare. Ciao.!

/ Sandra

Goodmorgon.

Hejhej. Idag ska jag vara med Emma och Tina, men det lär ju dröjja ett tag eftersom. Att Emma sov hos Tina och dom är säkert uppe ganska länge också är dom inte speciellt morgonpigga :]! Men annars blir det väl ikväll vi får se. :)! Sitter och funderar vad jag ska göra till lunch, är jätte sugen på nudlar men vi hade bara räknudlar. Och det värkar inte speciellt gott. Har ni smakat det? Är det gott?. Nu ska jag kolla runt på bloggar och sen vet jag inte vad jag ska göra hejdå. / Sandra


 Jag till vänster och Ellen till höger.
 Bild tagen av Tina med Ellens nikon D70.

Ellen är nöjd.

Jag är helnöjd med designen verkligen! Vad tycker ni?
Nu är det bara design till min egen blogg och till Sandras som fattas, Sandra har börjat på sin det vet jag & vi ska ta lite bilder idag tror jag, hoppas jag! ;) Jag vet inte om vi gör header och så, men jag hoppas då det eftersom det inte finns särskilt mycket att göra under dessa regniga dagar, jag vill att det ska ösregna en hel dag 24/7 så har vi sol resten av sommaren. Åh, jag vill det. :( Men nu ska jag fika sen ska jag klockan 11 iväg till Sandra, vi ses! :)

Jag tycker att den är klar nu :)!

Hejhej, eller ska nog säga godnatt ska gå och sova efter jag har skrivit det här. Ellen kunde inte sova här :(, men jag fixade det som jag tyckte saknades. Så i mina ögon är vår nya design klar och den blev grymt mycket snygggare en den förra. Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig är jätte trött *gäsp*. Godnatt ses imorgon eller idag ( klockan är efter tolv).

Ny design

Vi håller på med en ny design eller nu skulle Ellen hem. Men hon ska fårga om hon får sova här annars kanske vi gör klart den i morgon, det är några småsaker kvar att fixa, ciao.

kolla gärna våra bloggar också www.seandra.blogg.se
www.kallamigellen.blogg.se


/Kram Sandra

Hoppar upp & hoppar ner..

Det har regnat hela dagen idag. :( Men jag och Sandra var iallfall ute och hoppade en sväng, det var kul. :) Vi tog lite kort och så, men vi gick in för det regnade. Eller duggade, men nu spöregnar det igen. Igår åskade det och det var supermysigt, men vi hörde bara åskan 2 gånger, men det var mysigt ändå! :) Vi gör ingenting speciellt (sandra smeker kameran för att den ska ta fina kort på henne). Och ikväll ska vi va med varandra, ovanligt?



Bilder från igår när vi var och badade m.m:





Grattis

Tjoho.Idag fyller min pappa år som ni kankse visste ,(ja må han leva ja må ha...) . Om ni har läst min blogg så vet ni kanske att jag ska få en systemkamera eller kankse, farfar ska ju till thailand. Men annars så lär jag ju kankse få en när ju fyller år, har ju sparat lite också. Jag och Ellen ska ju vara båtvakt ikväll igen :), som hon skrev i förra inlägget. Nu ska jag packa till ikväll gå ner och göra sodastream och sedan hjälpa Isac med en sak, hejdå vi ses!

System is back!

Jag och Sandra var båtvakter igår kväll och det avr superkul. Vi tog kort med min systemkamera som funkar igen! ;D Det var ganska blåsigt så vi sovde på vågorna och jag har fortfarande inte gått över till land. *fniss* :) Men jag ska vara med Rebecca snart så jag ska bara lägga in några bilder lite snabbt. Men Sandra eller jag skriver nog någon dag snart. Hejdå! ;D







Glatt inlägg

Hej, tänkte bara tacka för alla fina kommentarer vi fått :), super roligt! Förlåt att jag inte har skrivit i idag men nu måste jag iväg ska vara med Ellen hejdå. / sandra

Naturhistoriska muséet!

Hej, jag lovade på min blogg att lägga upp bilder från naturhistoriska muséet så här kommer dom , för er som inte visste så är naturhistoriska muséet ett museum där man kan kolla på ormar apor kackelackor spindlar grodor ödlor m.m :)!
Här kommer bilderna förlåt om jag är lite tråkig och inte skriver så mycket men jag måste gå och lägga mig ska upp tidigt i morgon.
 







Försökte få med allt som jag sa fanns fär tror att jag lyckades. Apan längst nere är världens minsta apa söt va?
Nä nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå och sova godnatt :)!

Vi ska leka snusmumrik.

Idag ska jag och Sandra leka snusmumrik, vi ska dra ner till Lövösundet och fiska abborre. :) Jag älskar att meta, det är så mysigt.. Vi kanske kan steeka lite sammtidigt, det är ju faktiskt ganska varmt idag 16.9 i skuggan än så länge. :) Så det ska väl bli kul, hoppas det nappar också, men det borde det göra! :) Pictures will komma :)
Puss

Hejhej

Solen lyser nu , så att idag ska jag badaaaaaa! Och kanske fiska är så otroligt sugen på att fiska eller det beror på om det är varmt i vattnet vill jag kankse hellre bada , så ja vi får se :)! Nä nu måste jag gå och fika och ja jag ska försöka skriva oftare om ni annars vill veta vad "jag" gör så kolla på min blogg www.seandra.blogg.se. Hejdå / Sandra

Ellen is back on track!

Kolla så duktig jag är! :D Jag skriver. Sandra sa i förrgår tror jag att jag aldrig skriver här, och det är väl inte så konstigt att jag inte skriver om jag har glömt bort att bloggen ens existerar!! Haha, men nu är Ellen back on track. :)
idag var jag och Sandra och badade och hoppade studsmatta, självklart ade Sandra med sig kameran så det blev en del bilder. :) Sandra är ju hos mamma, så jag vet inte om vi får se några bilder, än iallfall. Men håll er uppdaterade så ser ni ju! Näe, men nu ska jag pinga vår blogg, läsa lite bloggar. Sen blir det nattinatti om jag kan somna för jag somnade på soffan i ca 1 timme, så vi får se hur det blir med sova. Men ha en trevlig fredag! Dagens outfit; www.kallamigellen.blogg.se för er som är intresserade ;D

Godmorgon

Heeej.Det funkade inte att ladda upp bilder igår för Ellen.Men här kommer några bilder som vi tog igår, men jag tänkte också meddela att jag inte kommer kunna skriva lika mycket eftersom att jag ska till mamma idag och där har jag inte en egen dator men här kommer bilderna hejdå! :)





    
Alla bilder är tagna av mig : Sandra www.seandra.blogg.se
Kolla gärna också Ellen´s blogg www.kallamigellen.blogg.se

Bilder som lovat! :)

Här kommer våra outfits i regnet.. Ni får inte klaga. :) Om ni har lust att läsa mer om vad vi gjort idag så finns ju alltid våra personliga bloggar. ;) Puss & massor med kramar /Ellen



Sandra:                                                      Ellen:
Regnjacka - Ullared (farmors)               Regnjacka - Lånad av Jennifer
Regnbyxor - Ullared (farmors)               Klänning - Prisma 120 euro (i finland)
Skor - Stadium 200 kr                             Stövlar - Mammas gamla

Dålig statistik

Hej,
det går inte så bra med våra besökare Ellen men vi ska verkligen försöka att skriva oftare eller jag ska då de.
Dagens outfit med mig och ellen kommer lite senare:) ! Nä nu ska jag gå och ringa Ellen och sedan vara med henne och kanske Emma, tjingeling.

Det blir regn

Ja, det var nästan sol imorse halv 8,  men nu ser det ut att bli regn. Typiskt, jag följer inte med på ungodmscupen, ush nej. Hahha, men jag hade nog inte gjort det iallfall. :) Idag har jag städat mitt rum och dammsugat köket och hallen, snart sk ajg vara med Sandra när hon kommer hem från sin farmor. :) Nåja, vi läggaer in en dagens outfit också, måste ju bara vara med varandra först! ;) Jag har en ny blogg föressten, tog bort ronyonore, www.kallamigellen.blogg.se jag tycker den är mkt coolare! Vad tycker ni? (A)
Puss /Ellen

Ny idé

Hej allesammans.
Tänkte bara säga att man brukar ju ta dagens outfit men  jag tänkte att jag och Ellen kan ta den tillsammans alltså så att det blir båda vi på bilden,Nu när jag ska va med henne  ska jag fråga om vi kan ta en "outfit" så kolla bloggen! :)
Och kommentera jätte gärna!

Hare bäst för det ska jag för att det är SOMMARLOV!
Puss och Kram/ Sandraaa

Vi har cyklat.

Hej, idag, för 1 timme sedan ungefär var vi ute och cyklade. I 1 timme var vi ute. :) Sen när vi kom hem tog vi och käkade lite glass, välförtjänt glass.. Carte D'OR med toblerone och Carte D'OR med vaniljsmak. På det tog jag en massa god chokladsås och chokladströssel. Sandra tog Oboy-pulver på sin. ;)
Btw så ska vi verkligen försöka uppdatera, men nu ska jag lägga upp några bilder och skriva på min blogg.
Puss och Kram skumbanan / Ellen och Sandra


Sandras är den vänstra och det var vaniljglass och toblerone glass med oboyoulver på.
Och Ellens var den högra och hon hade toblerone och vanilg glass med chokladsås och strössel på.
 


Tjoho

Nu är det ju SOMMARLOV och det har ju varit det en dag men det känns härligt men samtidigt overkligt :) !
Ellen kanske ska sova här ikväll och vi ska försöka hitta på något eller va me nån. Men här kommer några bilder från skolan, hejdå hare bra:) !



Sommarlov imorgon

Heeej!
Klippte mig idag klippte topparna och lite snelugg, håller på att spara ut mitt hår långt så att jag klippte mig inte så mycket, ja imorgon är det skolavslutning helt sjukt bara helt sjukt..!
Men nu så ska jag fixa klart tinas header och äta upp min glass äter glass med oboy pulver mums!!!
hare bra hejdå!

KAN DET BLI SOOOOOL UTE OCH VÄRMEE!


/ Sandra

Kanot

Heej,
Det går inte så bra med våran blogg jag hinner typ aldrig skriva för att jag är mest ute och ellen kan typ inte skriva för att hennes brorsa har datorn hela tiden, men det löser sig jag ska försöka att skriva mer. Om ni vill veta vad jag gjorde idag på själva dagen så kolla på min blogg www.seandra.blogg.se . Men ikväll så har jag paddlat kanot med Ellen och Philip vi badade på ett stället eller jag och Ellen gjorde det men det var kul endå, sen så skulle vi paddla hem och vi höll på attt förfrysa om våra händer haha :P , Men nu så har jag duschat och har på mig pyjamas och tofflor så nu fryser inte jag , men nu så ska jag fixa med några bilder hej så länge!
RSS 2.0