Haha

Hej, kort inlägg men nu måste jag gå , och jusste idag ska vi på leoslekland hejdå!

Jag SKA uppdatera oftare..

Hej! Ni får ursäkta jättejättejättejä.. mycket vi har typ inte skrivit på en vecka men här kommer ett inlägg. Kan ni fatta att det typ bara är 7dagar kvar till sommarlov :O ! Men nu kom Ellen och Maria så jag skriver senare hejdå :)!

Ja äntligen klara!

Hejj!
NU ÄNTLIGEN så är vi klara med den nya headern. Jag blev då nöjd jag hoppas också att ellen blev det, om ni vill veta vad jag har gjort i dag så kolla på min blogg som alltid(www.seandra.blogg.se) , Kommentera och besök gärna :) ! Blev ett kort inlägg men jag ska försöka göra om min header lite, hejdå!
PS. det va sandra som skrev ;p!

Morsdag solen skiner kan det bli bättre?

Hejhej,.
Var ju på kulturnatta igår ni kan läsa på min blogg om vad vi gjorde och ni kan också se lite bilder :)
Emma ringde och väckte mig för typ en timme sen jag brukar egentligen inte sova så länge men jag gick och la mig ganska sent igår. Idag då som ni kanske förstog så ska jag vara med Emma, Och som jag skrev på min blogg så känns det som att det är sommarlov  jag längtar till sommarlovet men endå inte för att gustav byter skola och vår fröken kommer vi ju inte att ha på skärdgårds, ja vet att de låter konstigt att jag inte vill lämna vår lärare men hon är speciell :) ! Men nu så ska jag försöka göra mig i ordning och sen åka till emma om ett tag vi ses.
En annan sak ni borde se är ju att vi har bytt header vi har inte riktigt hunnit fixa alla färger men ni får välja vilken vi ska ha vår gamla eller vår nya.


gammla:                 nya:  

så börja rösta hejdå. ! :)

Första doppet 2008

Hej allesammans! Vi är jättedåliga på att skriva, men igår var en typisk Ellen & Sandra dag.

Ellen kom till Tina efter skolan där Sandra, Tina, Johanna & Alex satt och fikade. Vi fikade mackor & saft, sen for vi till Sandra efter ett tag för vi skulle äta TACOS! Vi skärde gurka & gjorde guackamole och lite sånt.. Sen när vi hade ätit avr vi jättepeppade på att bada, så vi ringde tim & hörde om han hade ätit. Men då savarade han typ aldrig och han hade typ tappat sin mobil och en massa shiet, sen lurade dom oss att vi skulle fara hem till Erik, dom var itne där. Så vi ringde & dom sa att vi skulle till Konsum, men då var dom inte där heller. Då var vi med Tobbää Sandström istället. Vi for hem till Sandra, och där började den typiska Ellen & Sandra kvällen. Vi åt choklad och såg på film. Sen for Tina 10 i 12, sen for Sandström typ 12. Men det var funnybunny.. Ikväll ska vi på kulturnatta, fast inte med varandra. :P Men iallfall, det ska bli kul. :)
 Vi badade igår i Lövösundet föressten, det var inte så kallt som det borde ha varit.. Vi doppade oss bara, fast Ellen ville bada längre, men Tina & Sandra var rädd att dom skulle bli sjuka. :P
Puss&Hej /Ellen & Sandra

image36

Tumör på 8 kilo.

Kollade precis på www.javiie.blogg.se & såg en bild på en tjej med 8 kg tumör i ansiktet. Det var inte vackert stackarn, hur kan dom låta den bli så stor innan dom tar bort den? Fy bubblan, jag skulle dö om jag såg ut sådär. Men tur att hon fick ta bort den. Men nu måste jag dra för vi har svenska.
Pusshej /Ellen

Sandra skriver efter typ 120283234884 år..

Hej alla ni som läser:)
Ni får ursäkta att jag inte skriver så mycket men varför kan ni läsa om på
min blogg www.seandra.blogg.se, Idag så gjorde jag blonda slingor blev rätt så nöjd :) ! Ska försöka lägga in några bilder snart också har inte gjort det på ett tag men nu måste jag gå hejdå!

Sandra was here..

Orkar inte skriva om allt som vi gjorde i skellefteå så de får ni göra på min blogg www.seandra.blogg.se ,men det var iaf grymt kul!!!!! jag SKA tillbaka :) !  Ikvl så har vi träning är inte sådär jätte taggad men de blir nog kul,Snart så kommer Ellen tror jag eller hon skulle då de, men vi ser.Nu måste jag gå hejdå!

Idrott, idrott med BBBBB-ssssooon! :)

Ska dra iväg till ett matteprov som börjar om ca. 30 minuter. Men först måste jag ta mig till skolan, efter matteprovet får vi tillbaka spanskaprovet, det längtar jag till! ;) Sen har vi IDROTT! Det är faktiskt första gången jag längtar till idrotten (förutom när det är bad). 
Träningen igår var helt OK, och dagen med. Vi gjorde en rondatövning som var jätterolig, hoppas vi kör den igen. & så blev jag så glad när jag äntligen lyckades göra salto från bordet. Det har jag aldrig klarat utan att den ska va typ i marken! :) Så det var kul.  Det blev varken ett roligt eller långt inlägg. Men det är bättre än ingenitng? :)
Massor av pussar & kramar /Ellen

FJÅÅÅÅÅÅRTIZZ

Ja, nu snart är jag fjortis. 14 hela vårar, jordsnurr & allt vad man nu kan säga. Whoho, mormor har ringt från finland och frågat hur det känns & saggt grattis.. Mycket mer har väl inte hänt nu på morgonen. Ska snart kanske käka paj, eller macka.. Jag får väl se vilket magen kniper efter..
Pussar & Kramar /fjortis Ellen

Ute med Penis & Beccy

image31Hej alla glada & ledsna!
Idag har varit en bra dag. Jag och mamma hade en diskussion om cykelhjälm, den varade i 1 timme. Men det slutade med att jag for utan cykelhjälm, fast jag inte skulle få. Cyklar du så har du hjälm, annars går du. Mamma, mamma. Hon förstår sig inte på tonårsvärlden.. Jag cyklade till Jennifer där jag fick bullar, och annat gofika. Sen for vi och skulle spela fotboll, men det blev inget så vi for till djupvik och kastade sten istället. Sen kom Ante & Ludde, sen for Ludde & sen for vi. Ante blev ensam. Vi for hem till Jennifer och fikade lite till på studdsmattan, sen for jag & Rebecca hem. Mamma sa inget om hjälmen, hon sa bara att jag skulle gå ut med Miina, så det gjorde jag. Fast först åt jag 2 muffinsar & ett glas citronvatten. Mycket fika idag & lika mycket imorgon, ush.. jag känner mig tjock, men det får man vara ibland.
Pussar & Kramar /Ellen

Frukost = muffins

Jag bakar muffins, helt vanliga hederliga muffins. Men nu på dom 8 sista ska jag proppa ner några vinbär... :) Det blir nog gott, dom ska ut snart... :)  Imorgon fyller jag fjortis, det känns inte som det, men tro det eller ej.. Jag har skrivit att jag fyller år några gånger.. Men det är så roligt att fylla år! :) Ojj, snart blir muffinsarna brända, måste skynda mig och ta ut dom!
Puss /Ellen

Klassresa imorgon !

Hej alla glada!
Idag har det varit en rätt så lugn dag , loggbok film lite redovisningar osv..
Efter skolan så var jag med Emma och Tina och vad vi gjorde kan ni läsa på min blogg. Ja imorgon är det klassresa vi ska till skellefteå och vi ska på bodaborg och bowla , ja minns i typ januari att man sa ba a nu är det ungefär bara 4månader kvar, och nu kan jag verkligen inte fatta att det är imorgon :O! Men de är imorgon och det ska bli jävligt kul!!!! :D Idag så har jag också varit typ svimfärdig iallafall efter skolan det blir som när jag ställer mig upp fort så känns det som att jag ska ramla, men mamma sa att de va normalt för att de va andra hon kände som de hade hänt samma sak för , de va typ att blodet hinner inte komma upp till hjärnan elt nått sånnt så att de går över. Men nu så ska jag kolla lite på andras bloggar. Nu är jag också lite tråkig som lägger upp samma bilder här som på min blogg men dom är så himla roliga om man får se i verkligheten hur vi gör, hahah
Aja hedjå / Sandra


image27

image28

här kom också en till bild som inte finns på min blogg, haha!
image29
Det är emma som lite n hon var så jävla söt :] ! www.skipbo.blogg.se !

+ i kanten!

Måste bara få lov att säga att Sebastian & Nils är hur coola som helst. Dom är killar & har blogg. Det är inte många killar som bloggar, och ännu färre som bloggar som dom. STORT + i kanten till dom. Vet ej om dom ser, men det spelar ingen roll. Men besök dom för dom är huuur coola som helst! :)

Äntligen fredag

Åh, äntligen är det fredag!! Gu så skönt, har längtat hela dagen på att det ska bli helg. Dagarna går så sakta nu när man närmar sig sommarlovet. 10 juni, jag längtar! Vi hade spanska prov idag & jag hade faktiskt pluggat (för första gången) så det gick hur bra som helst. Jag var klar på 20 minuter, så jag gick ut. Sen var gick alla så då var bara Maria kvar så jag fick gå in till henne. Hon fastnade på några ord som man skulle komma på, men jag tror hon klarade sig bra.. Vi får tillbaka dom på språkvalet på måndag, jag är typ nervös!
 Pappa & Isac har farit bort över helgen, så ingen Isac som sitter vid datorn, skönt som attan.. :) Har inga planer för helgen, fika hos jennifer imorgon med några kompisar, måste hem ganska tidigt för mamma behöver hjälp med hundarna.. men det ser vi imorgon. Ses! :)
Puss /Ellen

on my way

Åh, gud så bra Phil collins är. Vi sitter här & lyssnar på on my way (björnbröder) & two worlds (tarzan). Hur skön som helst! :) Snart ska vi iväg till skolan, skönt med fredag. Jag orkar vekligen inte med högstadet jusst nu. Hur drygt som helst & jag har inte sovit så bra på sista tiden.. Vaknade halv 6 imorse. Är hur trött som helst nu, jag kom till Sandra halv 7 imorse, jag hade ingenting att göra så jag orkade inte vara hemma.. Vi åt gröt idag, igen! :)
 Igår snöade det! Helt sjukt ju, vad hände med holmsundsvåren? Nu är det 4+ ute & i helgen kanske det ska bli minus. Jag vill inte, snöar det eller är -grader så gråter jag! :P Jag önskar mig bullar & choklad & pengar. Det är typ det ända, jag vill ha en vanlig digitalkamera, som är lätt att bära med sig. Därför vill jag ha pengar (A) Åh, gud va gott med Mars, eller center. Mmm, fjortis på söndag! :)
Puss /Ellen
image26

Hejdå maria!

Jag, Rebecca & Maria funderar på att fara och säga hejdå till vår gammla lärare på sandvik. Hon ska ta tjänsteleigt och flytta söder ut i Sverige till sin pojkvän. Så jag lär ju träffa Sandra också! ;) 

Var precis ute med vovven Miina, eller tja, det är ett tag sen.. Om 1 minut ungefär ska jag ta in dom och sen fara till Rebecca. Men nu är klockan 20 i, så jag måste rusa (det har gått 1 minut), det blev inte ett så långt inlägg men! Håll till godo!
Puss /Ellen AH, klockan är 09.41!

image24
image25


Ännu en perfekt frukost!

Toppenfrukost, med gröt hos Sandra ännu en morgon! :) Det känns nästan som om jag bor här 24/7.. Men det gör inte så mycket. I kväll är det träning, innan de ska jag till Zacharias dagis och kolla på hans "picknick". Jag och Evelina ska ta dit några köttbullar och lite fika, så ska dagiset sjunga lite & det ska jag filma. Sen ska vi fika. :)
 Igår var jag med Tove&maja, Rebecca & Jennifer. Vi bakade (som alltid), idag en chockladbolletårta. Den tog slut på några sekunder! ;) Det var chokladbollssmet som man plattade ut till en botten, sen hällde man glasyr, pärlsocker & kokos på. Det var gott.
 På söndag fyller fjortis. 14 år alltså, ska bli kul. Jag önskar mig en digitalkamera eller en egen dator & bullar såklart! :D Vi börjar tio över 12 idag, men det gör inte Sandra så hon måste fara till skolan nu. Vi ses!
Puss /Ellen

GOOMORRON!

Top model finalen var ju igår och jag som visste vem som vann va ju inte så kul men Saleisha vann iaf och ja jag tror jag kanske tyckte att Chantal skulle vinna men de blev som de blev. Det var allt jag hade att skriva  / Sandra

Top modell final ikväll!

Hej allesammans!
Idag så har det varit en lung dag ni kan läsa om hur min dag har varit på min blogg. Ikäll så är det iaf top modell final, och min bror hade kollat på youtube vem som vann så nu vet jag det..;/ så det är lite tråkigt. men jag tänker inte avslöja någonting för er :) ! Så ni kan vara lugna, ja annars så har jag inte så mycker mer att skriva.
Så att jag skriver ett till inlägg när jag kommer på något vettigt att skriva
Puss & Kram / Sandra

Fiskgryta med torsk

Nu har vi varit ute och hoppat, men det blev inte så länge för vi skulle äta. Fiskgryta med pommes, det var faktiskt helt ok! :)Det blir ett lite kort inlägg just nu för att vi ska iväg på träning :) men här kommer några av de bilder vi tog nyss !

image20

Tjoho

Hej allihopa nu är det både Sandra och Ellen som skriver.. Vi har inte uppdaterat på ett tag och det är vi ledsna tag men det kommer ett till inlägg om ett tag för att jag och ellen ska gå ut och hoppa  och ta lite bilder
hejdå /Sandra & Ellen

P.S sandra har äntligen övertygat mig om att hon har något under det blonda på skallen! ;)

Inkräktare

Jag och emma tog oss in på datan för en liten, liten stund sen.. Men nu är Tove&maja och Rebecca också här. :) SO:n börjar om 5 minuter, och Sandra slutar sitt språkval nu. Spanska, ush. Vi har prov nu på fredag, men jag har pluggat. Ska va med Sandra efter skolan. Sen har vi uppvisning för storjölopett ikv. Vi ska hoppa trampett ute.. I blåa dräkter. Men nu går alla till SO:n så jag måste sluta.
Puss /Ellen

Havregrynsgröt med kanel&socker!

Hej, nu är det både Ellen & Sandra som skriver. :) Vi har precis käkat frukost, havregrynsgröt med kanel&socker och lite mjölk.. Vi ska fara till skolan alldeles strax så det blir inget långt inlägg. Ellen lekte lite med mjölk & kanel, något som hon lärt sig på dagis. Man häller kanel i ett glas (eller en tallrik) med mjölk och sedan skakar & rör man lite. Så bildas olika figurer. Vi fick till 2 olika. Ett S som i Sandra & en myrslok med en golfklubba. Men nu måste vi rusa till skolan med gamla bettan, vi hörs och syns! :)
Puss /Ellen & Sandra

image15
S:et, mysloken med golfklubba & Ellen som leker.

Not found

Kameran är fortfarande borta. Men godmorgon iallfall! :)
Jag ska snart ringa Sandra och höra när jag ska komma, hon ska ju till skärgårds idag på språkval nu på morron. Hur som helst så vaknade jag ca. 5. Min väckarklocka är helt störd så den ringde två eller tre så jag vaknade automatiskt klockan fem. Jag hörde när pappa for till jobbet ungefär halv sex & då trodde jag att den var sex, så jag läste i en halvtimme sen gick jag ner på toa och då såg jag att klockan bara var sex. men det är lungt. Näe, nu ska jag lägga in några bilder på bilddagboken för jag ska ha dom till skolan så hörs vi. :) Skriver ett inlägg vid halv elva/elva. :)
Puss /Ellen

Hej och glada miner

Hej igen!
Jag var nyss med Tina, Colle & Sjödda va tvungen att fara tidigare för att jag hade inte ätit nån middag ;p så de sitter jag och gör nu det blev en billys hehe.. Jag var och fotade lite innan jag for också så här kommer några av dom bilderna


image24
Alla bilder är tagna av mig Sandra. Ja det var nog allt jag hade att säga och visa men nu så måste jag strax sova ska upp halv7 imorgon. Så godnatt allihopa sov gott! Ni får ursäkta att det blev ett likadant inlägg som på min blogg min dator ville inte spara så att allting försvann så då kopierade jag och då gick det bättre. Aja hejdå!

Hej alla glada!

Nu är det Sandra som skriver. Har skrivit på min blogg vad jag har gjort i skolan och så men jag måste ju skriver lite här också :), hade idrott och redovisning idag. Bokredovisning och det gick jätte bra enligt mig, jusst nu så väntar jag på att min kamera ska ladda klart så att jag kan gå ut och ta lite bilder. En annan sak jag också väntar på är att få veta vars Ellen håller hus skulle ju vilja vara med henne nu. Så att om du Ellen ser det här så kan du ju ringa :) !
Men nu ska jag piffa upp den här bloggen lite med några sommar bilder.
Hej så länge / Sandra


image6
©Sandra
image8
Vet inte riktigt om den där hör till sommar men den är lite söt men endå läskig (det är en åsna) ©Sandra

Mission impossible: Camera lost 2

jag har fortfarande inte hittat min kamera & jag har inte orkat plugga spanska. Men jag ska göra det senare! :) Jag skrev lite på min deckare sen 6:an och gjorde en ny blogg till mig själv istället. Ronyonore heter den, det betyder jakthundshus på alviska tror jag. Fråga mig inte varför jag tog det namnet! ;) Besök den gärna och kommentera, men glöm inte bort Sandras blogg, besök den med.
Ha det bra så synes & höres vi! :) /Ellen

Mission impossible: Camera lost

Hur jag än letar och söker så finner jag ingen kamera i det här huset. Typiskt, när jag behöver en kamera som mest så hittar jag den inte. När den alltid annars brukar ligga framme.. Jag tänkte nämligen ta kort på några fina blommor och våra fina gröna träd här på min gård. Men ni får tänka er gula påskliljor, några blåsippor eller vad dom där blå nu heter och lite träd som har slagit ut! :) Jag behöver bara titta ut genom fönstret för att få se den bilden. ;)

Idag är det mååndag och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Är hemma ifrån skolan idag.. Jaja, men jag ska se vad jag kan göra, leta kameran. Plugga lite spanska ska jag iallfall, har prov nu på fredag. Usch..
Måndagshälsningar /Ellen

Fortfarande söndag fortfarande glad!

Hej igen ! ♥nu är det Sandra som skriver så att ni alla vet, jag och ellen va nyss ute och hoppade studsmatta och mer kan ni läsa om det på min blogg www.seandra.blogg.se. Men iaf så har vi bok redovisning imorgon jag ska redovisa om en bok som heter "klicka här" de handlar om en tjej som börjar 7an och på slutet så gör hon bort sig den är väldigt pinsam tycker jag men den är väldigt bra :) annars så är det inte så mycket vi har i vecka vi har ju haft matteprov o det klarade jag :] (skryter lite nu ) haha men ja nu så är det inte så mycket mer vi hade ett geografiprov för några veckor sen som vi inte har fårr veta ennu håller tummarna på att det har gått bra :), men nu ska jag kolla lite i alla andras bloggar. Så vi får se om jag skriver något mer.


Hejsvejs / Sandra 


Ojj jusste här är en bild från frankrike den är super söt tycker jag de är linnéas hund Pepsi tror jag att det är dom har två likadana ( Pepsi & Kiara) men nu måste jag sluta skriva för att nu ringer det hejdå.

image5

Sandra här !

Jag glömde att skriva när Ellen skrev som va typ för 1min så jag skriver lite kort nu, ja elle nskrev ju om vår nya header som jag o elleeen blev ganska nöjda med :) öhm vad kan jag mer säga jo ellen ska äta här idag och vi ska äta KORVSTROGANOFF!!!!!!!!!!!!! jag älskar den maten :] den är super gott .Glömde att säga att nästa helg är helt proppfull också vi ska ju till bodaborg med klassen och de är jag as taggad till :D ! Här är också en bild på några från klassen.Men nu måste jag gå ska kolla några andra grejer vi ses.
image4
 

Puss & kram /Sandra 

Ny header! :)

Här är vi nu, jag & Sandra. :) Med en ny blogg, header och allt det som hör till. Vi kämpat med den sen klockan 3 ungefär, och en timme sent igårkväll, efter jag hade fixat Sandras blogg, eller jag hjälpte henne.
Vi var på RM idag och kollade på de 9 lag som kom vidare från igår. Örebro vann & jag hejjade faktiskt på dom. Det var roligare att titta idag eftersom det inte var lika många lag idag som igår, och alla var jätteduktiga. Efter "dam finalen" var det "mixed final", där var A-truppen med och dom kom 3:a. :) Själv kom dom ju på plats 34 igår, av 38 lag. Men dom hade nyss lärt oss varven och sånt där, så jag var helnöjd eftersom dom inte kom sist!
Citat: -Tack för shyssen, Kalle. - Ojj, jag såg henne inte. - Hur kan dom veta hur stora mina lår är?
haha, det har varit en bra helg & alla gymnaster har kämpat på bra. :)  Puss&hej /Ellen
RSS 2.0